Lystbækforeningen inviterer til fermenteringskursus med Søren Holt for begyndere.
Kom og lær de grundlæggende teknikker i fermentering af grøntsager, urter og umoden frugt.
Vi følger ikke opskrifter, men Søren vil i stedet vil støtte deltagerne i at finde deres egen vej i fermenteringens univers: Det er som i kunstens verden muligt at udtrykke sig på mangfoldige måder med gode resultater.
Sørens viden har rod i den sibiriske tradition for fermentering, hvor opskrifter er overflødige, og inspiration velkommen.
Husk at medbringe:
Grønsager, urter og krydderier, som du kan lide. Har du rigeligt af noget kan du måske dele med andre deltagere. På den måde får alle mulighed for at prøve mere.
Glas i forskellige størrelser (også små glas). Forvent, at 100g rensede urter fylder 1dl.
Kniv, skærebræt og skål, så du kan dele, snitte og kramme grønsagerne
Hvis du holder af mål og vægt, så medbring et målebæger og en køkkenvægt, men disse er ikke nødvendige.
Er du glad for en særlig type salt, så medbring den. Ellers vil der være ganske almindeligt fint køkkensalt.
Du kan medbringe en madpakke, eller vælge at købe tapas i cafeen til kr. 150,-,.
Kursus koster kr. 350 pr. person
Tilmelding snarest til Nina Svanborg på tlf. 29259663