Tilbage til Alle begivenheder

Vild fermentering for begyndere

Lystbækforeningen inviterer til fermenteringskursus med Søren Holt for begyndere.

Kom og lær de grundlæggende teknikker i fermentering af grøntsager, urter og umoden frugt.

Vi følger ikke opskrifter, men Søren vil i stedet vil støtte deltagerne i at finde deres egen vej i fermenteringens univers: Det er som i kunstens verden muligt at udtrykke sig på mangfoldige måder med gode resultater.

Sørens viden har rod i den sibiriske tradition for fermentering, hvor opskrifter er overflødige, og inspiration velkommen.

Husk at medbringe:

  • Grønsager, urter og krydderier, som du kan lide. Har du rigeligt af noget kan du måske dele med andre deltagere. På den måde får alle mulighed for at prøve mere.

  • Glas i forskellige størrelser (også små glas). Forvent, at 100g rensede urter fylder 1dl.

  • Kniv, skærebræt og skål, så du kan dele, snitte og kramme grønsagerne

  • Hvis du holder af mål og vægt, så medbring et målebæger og en køkkenvægt, men disse er ikke nødvendige.

  • Er du glad for en særlig type salt, så medbring den. Ellers vil der være ganske almindeligt fint køkkensalt.

  • Du kan medbringe en madpakke, eller vælge at købe tapas i cafeen til kr. 150,-,.

Kursus koster kr. 350 pr. person

Tilmelding snarest til Nina Svanborg på tlf. 29259663

Forrige
Forrige
29. oktober

Spindekursus

Næste
Næste
5. november

Idécafe for Lystbækforeningens medlemmer