Irish stew. Kevin Byrne

For 6 to 8 people

 

  • 1 kg lamb (neck or shoulder)
  • 2 medium onions
  • 4 large  carrots 
  • 1 kg potatoes 
  • 2 leeks
  • 1 Celery
  • 1.5 lt lamb stock
  • Small  bunch of tyme and 2 bayleafs
  • Salt and pepper to taste 

 

Method

  • Cut lamb in to small cubes add to large cooking pot with stock bring to boil.
  • Chop onions,celery, leeks, carrots and add to pot with lamb also add tyme and bayleafes and simmer for 1 1/2 hours.
  • Peel and cut up potatoes add to pot cook for 20 minutes. Salt and pepper  
  • Serve  

 

Irsk gryderet. Kevin Byrne

6 - 8 personer

 

  • 1 kg lammekød (hals eller skulder)
  • 2 mellemstore løg
  • 4 store gulerødder
  • 1 kg kartofler
  • 2 porrer
  • 1 selleri
  • 1.5 liter lamme bouillon eller fond
  • Lille bundt timian og 2 laurbærblade
  • Salt og peber efter smag

 

Fremgangsmåde:

 

  • Skær lam i små tern og put i en stor gryde sammen med lamme bouillonen/fonden.
  • Bring i kog.
  • Hak løg, selleri, porrer, gulerødder og put i gryden, sammen med lam. Tilsæt også timian og laurbærblad.
  • Lad det simre i 1 1/2 time.
  • Skræl og skær kartofler i stykker. Lad dem koge med i 20 minutter. Smag til med salt og peber

 

__________________________________________

Lystbækgaard - Lystbækvej 1 - 6990 Ulfborg

Lystbækgaard har åbent alle torsdage kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale.

 

Til toppen

 

________________________________________________

 

Siden er designet af flottehjemmesider.dk

Lystbækgaard

Dette website anvender cookies. OK