Rodfrugtesalat med røget krondyr filet - Forret

 

  • 12- 16 skiver røget kød
  • ½ knoldselleri 2 gulerødder
  • 1 bakke rucculasalat
  •  1 pose ristede pinjekerner

Dressing

  • 2 spsk acaciehonning
  • ½ dl olivenolie
  • 2-3 spsk hvidvinseddike
  • Lidt salt

 

Indgredienserne  til dressingen røres sammen

Skyl og lad salaten dryppe af

Skræl selleri og gulerødder og del dem i lige store stængler

Kog rigeligt med vand op med salt og blancher stænglerne i kort tid

Hæld dem i en sigte

Dryp dem godt af og vend dem i dressingen med den skyllede salat

 

Anret salaten med det røgede dyrekølle

 

Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.

 

 

__________________________________________

Lystbækgaard - Lystbækvej 1 - 6990 Ulfborg

Lystbækgaard har åbent alle torsdage kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale.

 

Til toppen

 

________________________________________________

 

Siden er designet af flottehjemmesider.dk

Lystbækgaard

Dette website anvender cookies. OK