Vildtgryde

 

  • 500 g benfri dyrekød
  • Smør
  • 3 løg
  • 250 g kantareller
  • 3 stængler bladselleri
  • 1 spsk. Tomatpuré
  • 1 laurbærblad
  • Salt, peber evt. persille

 

Marinade:

  • 10 enebær
  • 1 fed hvidløg
  • 3 dl rødvin

 

Skær kødet i terninger og bland det dem de knuste enebær og hvidløg, og hæld rødvinen over.

Lad kødet trække i 1-2 døgn i marinaden.

Tør kødet af i et rent viskestykke eller køkkenrulle. Brun det på en stegepande og læg det e en gryde.

Hak løgene i mindre stykker og svits dem på panden.

Svits også de rensede kantareller og kom det hele i gryden.

Kog panden af med marinaden og hæld skyen over kødet.

Tilsæt bladselleri det er skåret i passende stykker.

Tilsæt krydderier, og lad kødet simre under låg i 2-4 timer. Kødet skal være godt mørt.

 

Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.

 

 

__________________________________________

Lystbækgaard - Lystbækvej 1 - 6990 Ulfborg

Lystbækgaard har åbent alle torsdage kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale.

 

Til toppen

 

________________________________________________

 

Siden er designet af flottehjemmesider.dk

Lystbækgaard

Dette website anvender cookies. OK