Solbærgløgg

Af Annette Holmenlund

Alle mål er efter slump og efter krydderiernes styrke

 

Ingredienser:

3  liter Hjemmelavet solbærsaft fra danske solbær

 

Hjemmelavet Koncentrat:

3 knolde frisk ingefær

tre hele stænger kanel. (store )

ca. 5 stjerne anis

En håndfuld hele nelliker

Den tynde yderskal af 2 økologiske citroner

2 teskefulde kardemomme 

2 dl rørsukker

3 dl vand, som spædes op hvis det damper for meget af

 

Koncentratet koges dagen før i et kvarter og trækker hele natten

Smag til med stødt nellike og kardemomme ved servering.

Serveres gerne uden rosiner eller mandler, da dette ikke er nødvendigt. Desuden "griser" det og kræver teskeer.

 

 

__________________________________________

Lystbækgaard - Lystbækvej 1 - 6990 Ulfborg

Lystbækgaard har åbent alle torsdage kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale.

 

Til toppen

 

________________________________________________

 

Siden er designet af flottehjemmesider.dk

Lystbækgaard

Dette website anvender cookies. OK