Lamme gryderet/Cazuela de cordero

5 personer

En opskrift af Pedro Torres.

 

Ingredienser:

1 kg ren kød fra f.eks. bryst eller bov

200 g gulerødder

50 g grønne bønner

150 g selleri

1 l kalve eller lamme bouillon

2 spsk. tomat paste

Blomkål

5 kup kikærter

 

Fremgangsmåde:

Lam skæres i tern og brunes, vendes i mel.

Gulerod og selleri skæres i små tern.

Lam koges i ca. en time med lys bouillon, urter og tomat paste.

Efter en time tilsættes resten af grøntsagerne samt kikærter.

Jævnes med roux (eller ikke).

 

 

__________________________________________

Lystbækgaard - Lystbækvej 1 - 6990 Ulfborg

Lystbækgaard har åbent alle torsdage kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale.

 

Til toppen

 

________________________________________________

 

Siden er designet af flottehjemmesider.dk

Lystbækgaard

Dette website anvender cookies. OK