Stegte rodfrugter i ovn

 

Ca. 800 g rodfrugter, f.eks. pastinak, rødbede, gulerod og sød kartoffel

½ dk olivenolie

salt og peber

 

Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en plasticpose/frysepose. Hæld olivenolie i og luk posen. Ryst posen godt, så olien fordeles på alle stykkerne.

Hæld rodfrugterne i et ildfast fad, eller fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15-25 minutter eller til rodfrugterne er møre, men stadig har bid.

 

Opskriften er af Grete Nisgaard og Leif Birch, og blev serveret til Kultur og spiseaften, november 2015, hvor temaet var vildt og Jeppe Aakjær.

 

 

__________________________________________

Lystbækgaard - Lystbækvej 1 - 6990 Ulfborg

Lystbækgaard har åbent alle torsdage kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale.

 

Til toppen

 

________________________________________________

 

Siden er designet af flottehjemmesider.dk

Lystbækgaard

Dette website anvender cookies. OK