Chokolade kage

En opskrift af Pedro Torres.

 

Ingredienser:

50 g smør

2 dl mælk

300 g sukker

3 æg

250 g hvedemel

150 g mørk chokolade

1 spsk. kakao pulver

2 tsk. bagepulver

1 tsk. vanilje sukker

 

Fremgangsmåde:

Kom smør og mælk i en gryde og kog blandingen sammen.

Pisk æg og sukker sammen.

Bland alle ingredienser i den piskede æggemasse.

Bages ved 175 grader i ca. 20 minutter.

Overtrækkes med glasur.

 

 

__________________________________________

Lystbækgaard - Lystbækvej 1 - 6990 Ulfborg

Lystbækgaard har åbent alle torsdage kl. 13.00 - 17.00

samt efter aftale.

 

Til toppen

 

________________________________________________

 

Siden er designet af flottehjemmesider.dk

Lystbækgaard

Dette website anvender cookies. OK